Ontwikkeling en realisatie

Gebroeders Blokland is een familiebedrijf. Dat merkt u aan alles. We hebben oog en oor voor u, als toekomstig bewoner en voor onze partners. Ons team is hecht. Persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk. We hebben aandacht voor u en voor wat u nodig heeft en wat u leuk vindt in uw nieuwe huis en tuin. Met onze deskundige partners werken we vaak al jarenlang samen. Dat maakt dat we weten wat we aan elkaar hebben en dat we vertrouwen hebben in elkaars kennis en ervaring.

Ook aan de structuur van ons bedrijf merkt u dat we een familiebedrijf zijn. Het is voortgekomen uit onze kwaliteiten. Daarom combineren we projectontwikkeling en bouw, een zeldzame combinatie in onze branche. Ons motto is dan ook ‘Samen in ontwikkeling en bouw’. Vanaf het prille begin van projectontwikkeling tot en met de oplevering zijn we betrokken.

Dat stelt ons in staat om u, als koper, veel service te bieden. Dat doen we dan ook. Online hebben we de woningconfigurator ontwikkeld, in Hardinxveld hebben we het inspiratiecentrum gebouwd. U kunt eerst virtueel uw woning en tuin zien en naar wens aanpassen. Vervolgens ontmoeten wij u graag in het inspiratiecentrum. Daar laten we graag zien hoe de details er in het echt uit komen te zien. Ook is er ruimte voor een gesprek met de klantadviseur waarin we u graag helpen bij het maken van de juiste keuzes. Die persoonlijke aandacht maakt ons

Welkom in ons inspiratiecentrum

U krijgt een uitnodiging om naar ons inspiratiecentrum te komen. U kunt hier zien hoe de materialen in de standaarduitvoering eruitzien. Denk hierbij aan bakstenen, dakpannen, deuren, trappen en fonteintjes. En u bespreekt hier ook de keuzes die u in de woningconfigurator heeft gemaakt nog eens.

In het inspiratiecentrum kunt u werkelijk zien wat u krijgt voor uw geld. Wellicht dat dit tot nieuwe inzichten leidt. Uiteindelijk maakt u hier uw definitieve keuzes voor de afbouwopties. De keuze voor ruwbouwopties heeft u dan reeds bij de makelaar kunnen maken en zijn opgenomen in de aannemingsovereenkomst van uw woning.

"Laat u inspireren en maak kennis met de mensen van Gebroeders Bokland."

Verkoop en informatie